Plavba lodí
Užijte si s námi Silvestrovskou noc 2024
Kdy?
Startujeme 31. 12. 2024 v 19:30 z Přístaviště Na Františku – pod Anežským klášterem, Praha 1 (nalodění hostů od 19:00)
Nevšední zážitek
Dvě připravené vyhřívané paluby
Více jak dvacetileté zkušenosti
Neomezená konzumace
Úžasné prostředí centra Prahy
Jaká bude trasa plavby?
- historickým centrem Prahy přes Smíchovskou plavební komoru – k Vyšehradu – Barrandovským skalám a zpět
- Novoroční přípitek na venkovní palubě lodi Európé, uprostřed Vltavy, pod Karlovým mostem, v záři ohňostrojů, obklopeni davem lidí lemující břehy a mosty Vltavy. Úžasný zážitek, na který budete vzpomínat celý život.
- V 01,00 hod. zakotvíme zpět v Přístavišti Na Františku – těšíme se na Vás!
Nabízíme Vám
Čeká Vás nevšední večírek
- Silvestrovsky vyzdobené paluby
- Welcome drink
- Občerstvení formou švédských stolů
- Neomezená konzumace piva, vína a nealkoholických nápojů
- Bohemia sekt na půlnoční přípitek / 0,33l
- Živá hudba
- Startujeme z historického přístaviště na Františku
- Vyplouváme směrem k barrandovským skalám
- Na novoroční přípitek se vracíme zpět do centra Prahy, pod Karlův most
- Plavba končí opět v přístavišti na Františku
- Zábavný program
- Půlnoční občerstvení - grilovaná šunka a čočkový salát
- Aperitiv
- Předkrmové mísy
- Masové mísy
- Sýrové variace
- Ryby
- Saláty zeleninové
- Teplý bufet
- Přílohy teplé
- Přílohy studené
- Desert
- Ovoce
- Slané pečivo
- Pečivo
- K dochucení
- aperitiv při vstupu na plavidlo - Becherovka
- šunková rolka plněná tvarohovo-křenovým pyré
- broskev plněná šlehanou šunkovou nebo sýrovou pěnou zdobená ananasem
- tomat plněný humrovým salátem,zdobený citronem a petrželkou
- rostbeafová kořeněná rolka plněná chřestem
- vejce s lososovým krémem a petrželkou
- vejce s vaječným krémem a petrželkou
- roláda z listového těsta plněná houbami
- krůtí jednohubky s hroznem
- roláda z listového těsta plněná špenátem
- kořeněný anglický rostbeaf s pikantním dipem a zeleninovým košíčkem
- roláda z krkovičky plněná vaječnou fáší
- nářezy českých uzenin,mas a salámů : selská kýta,debrecínská pečeně moravské maso uzené, kostelecký uherský salám
- set z českých,francouzských a holandských sýrů ,zdobený hroznovým vínem
- sýrovo-šunkový desert prokládaný sardelovým krémem
- losos plněný humrovým salátem na listech LOLLO s pomeranči a limetkou
- salát z mořských plodů s ,,pirátským přelivem ''
- sladkovodní ráčci na salátovém lůžku
- kyselé filety z matjesů s cibulkou
- zavináče ze sled'ů
- pikantní salát z pepřenek
- míchaný z okurek,tomatů,paprik,kukuřice a listových salátů s balkánským sýrem
- z tomatových měsíčků s cibulkou
- salát caprese s mozzarellou
- cesar salát s kuřecími kousky a krutony
- Pražská šunka od kosti s medovou krustou na grilu (půlnoční občerstvení)
- pikantní marinované kuřecí paličky
- kapitánský gulášek s pórkem a chilli papričkou
- masové nudličky TERIJAKY
- smažené řízečky
- grilovaná vepřová žebírka v pikantní marinádě
- bramborové hranolky
- české bramboráčky
- směs vařené zeleniny-karotka,květák,brokolice
- rýže BOAT
- těstovinový salát se zeleninou
- variace minidesertů
- variace čerstvého ovoce
- tyčinky, oříšky, mandle
- chuťovka
- obložený chlebíček
- banketky - tmavé,světlé
- dresing : bylinkový, jogurtový, francouzský, americký, sladko-kyselý, BBQ
- chléb - šumava,ořechový,černý,vícezrný
Zaručujeme každému místo k sezení u stolu, kde počet míst je omezen do vyčerpání kapacity.
Rezervace a objednávky přijímáme na tel: 257 321 805, mobil. tel: 777 816 133 a na e-mailu: boat@europe-rp.cz